ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γιατί αναβλήθηκε η συζήτηση του νομοσχεδίου για την Ιθαγένεια 

Χτες 16/6/2015 στο πρόγραμμα της Βουλής υπήρξε μια αλλαγή, καθώς, ενώ ήταν προγραμματισμένο να συζητηθεί για δύο ημέρες το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια, τελικά αυτό «πάει πίσω» για μερικές ημέρες.

Αρχικά έγινε γνωστό πως η συζήτηση του νομοσχεδίου πήρε αναβολή, καθώς, η αρμόδια υπουργός,  Τασία Χριστοδουλοπούλου δεν βρίσκεται στην Ελλάδα, ωστόσο η κα Χριστοδουλοπούλου επιστρέφει απόψε.

Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι η απόφαση να μετατεθεί τον νομοσχέδιο έχει να κάνει με το γεγονός ότι η κα Χριστοδουλοπούλου θα επιστρέψει αργά και θα είναι κουρασμένοι, ωστόσο, βουλευτές της αντιπολίτευσης αναφέρουν ότι ο λόγος είναι διαφορετικός.

Υποστηρίζουν ότι η μεταφορά του νομοσχεδίου έγινε ακριβώς εξαιτίας της εκδήλωσης για τα πρώτα αποτελέσματα της Επιτροπής Αληθείας της Ζωής Κωνσταντοπούλου την οποία και θα καλύψει για σχεδόν… ολόκληρη μέρα το κανάλι της Βουλής.

 

Πηγή:  http://www.iefimerida.gr/

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top