ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Gëzuar Vitin e Ri 2014

Ja na erdhi viti i ri, sa jam i gëzuar….

Viti 2013 ngadalë ngadalë po largohet dhe vëndin e tij për pak orë do ta marri  viti i Ri 2014

Stafi i Albanians.gr , stafi i Rinisë Shqiptare në Greqi, uron të gjithë shqiptarët në Greqi, të gjithë shqiptarët kudo që ndodhen Gëzuar vitin e Ri 2014. Urojmë viti i Ri 2014 tju gjej me shëndet gëzim dhe pranë njerëzve tuaj të dashur.

Urojmë viti 2014 të jetë për ju një vit sa më i mbarë, me shëndet , lumturi dhe suksese në të gjithë sektorët e jetës suaj.

Gëzuar dhe për shumë vjet.

Albanians.gr

Portali i parë për Shqiptarët në Greqi

Gezuar 2014

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top