Shqip

Gëzuar 28 Nëntorin Ditën e Flamurit

Gëzuar 28 Nëntorin Ditën e Flamurit

Shqipëria sot feston 104 vjetorin e Pavarësisë. Shqipëria u shpall e pavarur në Vlorë, më 28 nëntor 1912, nga Ismail Qemali. Në shpalljen e pavarësisë morën pjesë 83 delegatë nga të gjitha trevat shqiptare.

Albanians.gr ju uron të gjithë shqiptarët kudo që ndodhen, dhe veçanërisht komunitetin shqiptarë në Greqi, gëzuar 28 Nëntorin , Ditën e Flamurit, Ditën e Pavarsisë.

Rroftë Shqipëria dhe rrofshin shqiptarët kudo ku jetojnë!

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top