ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γέφυρα αλληλεγγύης Ελλάδας – Αλβανίας με τον 4 μηνών Τζάνι

Ενα βρέφος τεσσάρων μηνών, ο μικρός Τζάνι από την Αλβανία μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Ελπίδα» όπου και νοσηλεύεται κυκλωμένος από την αγάπη και τη φροντίδα όλων.

Στο πλευρό του η πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο κ. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, που ενήργησε για την τάχιστη μεταφορά του στη Μονάδα και υποδέχθηκε την επίσημη επισκέπτρια, την «πρώτη κυρία της Αλβανίας» Odeta Nishani, που ήρθε για να δει το άρρωστο παιδάκι και να ενθαρρύνει τους γονείς του, δίνοντάς τους δύναμη και ελπίδα για την αίσια έκβαση της μάχης που δίνει το βρέφος για τη ζωή.

Η κυρία Odeta Nishani πήρε στην αγκαλιά της τον Τζάνι, μίλησε με τους γονείς του που βρίσκονται πλάι στο βρέφος. Και ευχαρίστησε την πρόεδρο της «Ελπίδας» κ. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη για την άμεση ανταπόκριση στη νοσηλεία του Τζάνι, χωρίς οικονομική επιβάρυνση στους γονείς, εκφράζοντας συγχρόνως και τον θαυμασμό της για το έργο που επιτελείται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων.

ΠΗΓΗ http://www.kathimerini.gr/805444/opinion/epikairothta/politikh/gefyra-allhleggyhs-elladas—alvanias-me-ton-4-mhnwn-tzani-poy-noshleyetai-sthn-ogkologikh-monada-elpida-me-episkeptria-thn-prwth-kyria-ths-alvanias

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top