Shqip

Fshatrat e Shqipërisë – Nivica e Tepelenës, bukuria e fshehur në mal

Në kuadër të promovimit të 100 fshatrave, sot gazetarja Ilnisa Agolli, na sjell në fokus fshatin simbol të Kurveleshit. Nivicën!

Në stabilimentin e ri të mbarështimit të bagëtive, falë mbështetjes së qeverisë sëbashku me Ministrin e Bujqësisë Blendi Çuçi, kapacitetet prodhuese do të rriten dhe fshati po përgatitet për një zhvillim të ri.

Rrugëtimi në një nga zonat më inteligjente të Shqipërisë, është mbresëlënës.

Nga banorët që kanë kthyer shtëpitë në Bujtina, deri tek befasia e rrallë e turistëve të huaj që punojnë falas në tokat Shqipërisë.

Shikoni videon te kuptoni me shume:
https://www.youtube.com/watch?v=KgQWnjJcffA

Top Channel

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top