ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Fotografi nga shpëtimi i 345 emigrantëve në Kretë

Të dielën një varke me 345 emigrantë nga Siria dhe Egjipti e cila ndodhej në jugperëndim të ishullit të Kretës lëshoi sinjal SOS. Menjëherë Roja Bregdetare Greke dhe Marina Luftarake u vunë në lëvizje për shpëtimin e varkës.
Si përfundimisht emigrantët u shpëtuan në det nga tankeri «Olympic Faith» i cili dje mbërrit në ishullin e Kretës dhe konkretisht në Paleohora në Hania.
345 emigrantët do qëndrojnë në qëndërn kulturore të Paleohoras.
Albanians.gr arriti të ketë fotografi nga operacioni i shpëtimit të 345 emigrantëve falë lexuesit të portalit tonë A.M të cilin e falendeojmë shumë që na dërgoi këto fotografi.

Për Albanians.gr

Gaston Sanxhaku

metanastes sthn kriti (5)metanastes sthn kriti (1)

metanastes sthn kriti (4)metanastes sthn kriti (15)

metanastes sthn kriti (14)metanastes sthn kriti (13)

metanastes sthn kriti (12)metanastes sthn kriti (8)

metanastes sthn kriti (7)metanastes sthn kriti (6)

metanastes sthn kriti (3)metanastes sthn kriti (16)

metanastes sthn kriti (17)metanastes sthn kriti (18)

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top