Shqip

Florian Marku kunder Warren Stevelmans kete te shtune ne Iron Challenge

Florian Marku kunder Warren Stevelmans kete te shtune ne Iron Challenge

Nje nga ndeshjet me te forta te karrieres se tij pritet te zhvilloje kete te shtune shqiptari Florian Marku kundra afrikanojugorit Waaren Stevelmans

Ndeshja do te behet tek stadiumi i mbyllut i Galacit ( Kleisto Ghpedo Galatsiou) dhe fillon rreth ores 20:00

Shitja e biletave ka filluar

 

Ka bileta me 12 euro dhe me 20 euro.

 

Nese doni edhe ju te merrni pjese, bleni bileten tuaj tek

6987419091 dhe  6979489060

Ejani te perkrahim Florianin 🙂

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top