ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φλοριάν Μάρκου «Γι αυτό πανηγύρισα με ελληνική και αλβανική σημαία»

florian marku

Φλοριάν Μάρκου «Γι αυτό πανηγύρισα με ελληνική και αλβανική σημαία»

Ο Φλοριάν Μάρκου έβγαλε «οφ» και τον Hassan Muhareb και κατέκτησε τον παγκόσμιο τίτλο ICO. Πάνω από 3.000 άτομα τον αποθέωσαν στο Ιβανώφειο κι ο ίδιος δηλώνει στο gazzetta.gr πως θα δίνει πάντα την ψυχή του για να τους ανταποδίδει την αγάπη και τη στήριξή τους.

Πέρα από την επιτυχία του, όμως, ο παγκόσμιος πρωταθλητής τράβηξε τα βλέμματα για τον τρόπο που πανηγύρισε. Κρατώντας την ελληνική και την αλβανική σημαία, ο «TNT» έστειλε το μήνυμα ότι οι δύο λαοί δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν.

florian marku

florian marku

 

Σε ερώτηση δημοσιογράφου ότι  τι μήνυμα ήθελε να περάσεις με το να πανηγυρίζει με τις δυο σημαίες, ο Φλοριάν Μάρκου δήλωσε:

«Η Αλβανία είναι η πατρίδα από την οποία κατάγομαι και αυτό δεν αλλάζει. Στην Ελλάδα είναι προπονητές μου, οι χορηγοί μου, ο κόσμος που με στηρίζει απίστευτα, εδώ ξεκίνησα την καριέρα μου και είμαι ευγνώμον σε όλους αυτούς που προανέφερα. Ήθελα να περάσω το μήνυμα ότι οι δύο λαοί δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν. Όλα είναι πολιτική και αυτό πρέπει να μην αγγίζει τους λαούς».

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top