Shqip

Firma Top-lines  kërkon vajza dhe djem për punësim në resepsion 

Firma Top-lines kërkon vajza ose djem  për postin e resepsionit në zyrën e Athinës që ndodhet në Metaksurgjio, Psaron 4 Platia Karaiskaki

Kushtet që duhet të plotësoj kandidati

  • Të ketë mbaruar minimalisht shkollën e mesme
  • Njohuri të mira të gjuhës greke dhe shqipe
  • Të ketë njohuri bazë në përdorimin e kompjuterit
  • Njohja e gjuhës angleze do konsiderohet si extra kualifikim
  • Nuk është e nevojshme të ketë experiencë më përpara në këtë sektor
  • Kandidati duhet të jetë e pajisur me leje qëndrimi me të drejtë punësimi
  • Vëndi i punës është për full time.

Dërgoni CV tuaj në email info@top-lines.gr

The Latest

To Top

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες περισσότερα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες οι οποίες μας βοηθούν να προσωποποιήσουμε το περιεχόμενο, να ρυθμίσουμε και να μετρήσουμε τις διαφημίσεις, και να παρέχουμε πιο ασφαλή εμπειρία στο Albanians.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες περισσότερα

Close