LLOTARIA AMERIKANE

Fillon Llotaria Amerikane! 3 Tetor 2018-6 Nëntor 2018

Ëndrra amerikane vazhdon.

 

Aplikimet për Llotarinë e Vizave Amerikane DV-2020 – Viti 2018 do të fillojnë diten e Mërkurën 3 Tetor  në orën 19.00 deri të Martën 6 Nëntor 2019 në orën 19.00

 

Shqipëria dhe Greqia janë dy shtete që përfshihen në listën e  qytetarëve që është e pranueshme të marrin pjesë në këtë program. Gjatë vitit 2017 2508 qytetarë shqiptarë dhe 98 qytetarë grek fituan llotarinë amerikane.

 

Nëse dëshironi të aplikoni saktë dhe sipas rregullores, ju ofrojmë mundësinë të aplikoni përmes zyrës sonë . Zyra jonë me një experiencë disa vjeçare  ju garanton që aplikimi juaj do bëhet ashtu siç duhet. Përfitoni nga experienca jonë 5 vjeçare.  Marrim përsipër të kryejmë proçedurën saktë dhe sipas rregullores.

NË LLOTARINË AMERIKANE MUND TË MARRIN PJESË SI QYTETARË SHQIPTARË, ASHTU DHE QYTETARË GREK. PRA MUND TË APLIKOJ ÇDO SHQIPTARË QË KA NËNSHTETËSINË GREKE 

Zyra jonë ndodhet në Athinë.
ADRESA PSARON 4 PLATIA KARAISKAKI ATHINE

Stacioni Metrosë Metaksourgeio (Στάση Μετρό Μεταξουργείο)

Brenda agjensisë së udhëtimeve TOP LINES 

TELEFONA PËR INFORMACIONE DHE MBYLLJE TAKIMESH
694 79 72 726 & 698 86 96 898

Orari i punës së zyrës:

  • Çdo ditë nga ora 12.00-21.00

  • Të shtunën 10.00-21.00

  • Të dielën 10.00-21.00

VINI RE: PER TE APLIKUAR JU DUHET TE KENI ME VETE VETEM PASAPORTEN OSE NJE TJETER MJET IDENTIFIKIMI! (ASGJE TJETER!!!)
FOTOGRAFINË DO E BËNI TEK ZYRA JONË. NUK ËSHTË E NEVOJSHME TA BËNI DIKU TJETËR

NESE JENI FAMILJARE DUHEN DETYRIMISHT TE GJITHE PJESTARET E FAMILJES DERI NE MOSHEN 21 VJECARE (DETYRIMISHT!!!)

Jeni të lutur të  lexoni kushtet që duhet të plotësoj një person për të aplikuar këtu

Llotaria Amerikane Dv 2020 Kushtet e Aplikimit 

The Latest

To Top

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες περισσότερα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες οι οποίες μας βοηθούν να προσωποποιήσουμε το περιεχόμενο, να ρυθμίσουμε και να μετρήσουμε τις διαφημίσεις, και να παρέχουμε πιο ασφαλή εμπειρία στο Albanians.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες περισσότερα

Close