Shqip

Filloi proçedura e nënshtetësisë për fëmijët e emigrantëve

Siç u informuam filloi proçedura e dorëzimit të kërkesave për marrjen e nënshtetësisë Greke nga fëmijët e gjeneratës së dytë të emigrantëve, siç parashikohen në ndryshimet e ligjit 4332/2015

[maxbutton id=”5″]

Kërkesat dorëzohen në Drejtoritë e Nënshtetësisë dhe Kombësisë në Drejtoritë e Deçentralizuara. (Së shpejti do publikojmë listë me adresat dhe telefonat)

Janë të lutur të gjithë emigrantët të lexojnë me kujdes nëse përmbushin kushtet që parashikohen në ligj. Gjithashtu të lexojnë të  gjithë dokumentacionin e duhur.

Të gjitha këto mund ti lexoni në linkun e mëposhtëm

ΚΤΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ Ν. 4332/2015

[maxbutton id=”4″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top