Shqip

‘Festivali i Pranveres ne Emigracion” Athine, 2015

‘Festivali i Pranveres ne Emigracion” Athine,2015

Per here te pare,vjene ne skenat shqiptare te Athines, formacioni i orkestres, drejtuar nga maestro,-Thoma Papa,per te realizuar e dhuruar te gjitheve nje Festival Pranveror me muzike te lehte shqiptare.

Marrin pjese kengetare profesioniste te njohur ,te reja e te rinje te talentuar ne fushen e muzikes .

Nata e pare e Festivalit,hapet ne dt.1/6/2015 Nata e dyte ne dt/2/6/2015 dhe nata e trete finale ne dt/4/6/2015. Adresa e saket, Ruga Timokreontos – 6- Neo Kozmos Teatro Polihoros Ana ke Maria Kaluta ,Kjo eshte adresa ku do zhvillohet ‘’Festivali i Pranveres ne Emigracion -Athine,2015. Manaxher z Bekim Hoxha,, Regjizor z Kristos Karakostas,Drejtuesit te ketij festivali, Maestros,-Thoma Papa , Prezantues te keti Festivali -z.Irma Sukni, & -z Elena

Vangjeli Ftojme te gjithe Emigrantet,kudo qe jane,te behen pjese e ketij festivali.

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top