ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Festa e Birres Vetem ne Korce ! 11-14 Gusht 2011

Argëtim, birra, show, ritëm deri në orët e para të mëngjesit.

Argëtim, birra, show, ritëm deri në orët e para të mëngjesit. Festa e Birrës shënon kulmin e sezonit turistik për qytetin e Korçës. Pas suksesit të katër viteve më parë, kjo festë vjen edhe këtë vit, në edicionin e pestë të saj, e shumëfishuar në të gjitha komponentët. Me sloganin “Festa e birrës … Vetëm në Korçë”, synohet kthimi i saj në një traditë të përvitshme me përmasa gjithnjë e në rritje, duke bërë të mundur gjallërimin e jetës në qytet si dhe tërheqjen e sa më shumë turistëve vendas dhe të huaj.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top