Albanians.gr – Η σελίδα της Αλβανικής Κοινότητας Στην Ελλάδα

Shqip

Eurovision 2018 Shqipëria dhe Eugent Bushpepa kalojnë në fazën finale

Eurovision 2018 Shqipëria dhe Eugent Bushpepa kalojnë në fazën finale

Eugent Bushpepa me këngën “Mall” kaloj në fazën finale të Euovision 2018. Në fazën finale kaloj dhe një tjetër shqiptare… Eleni Fureira me Qipron.

Greqia fatkeqësisht nuk kaloj në finale.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top