ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Eurovision 2018: Πώς ψηφίζουμε στον Ημιτελικό και τον Tελικό

Eurosvision 2018: Στην Λισαβόνα απόψε θα διεξαχθεί ο α’ ημιτελικός της Eurovision, στον οποίο διαγωνίζονται 19 χώρες για τα πρώτα 10 «εισιτήρια» για τον τελικό, μεταξύ των οποίων η Αλβανία, η Ελλάδα και η Κύπρος.

Η Αλβανία εμφανίζεται στη 3η θέση του Πρώτου Ημιτελικού με τον  Eugent Bushpepa και το τραγούδι «Mall»

Η Ελλάδα εμφανίζεται στη 14η θέση με τη Γιάννα Τερζή και το τραγούδι «Όνειρό μου«Mall»

 

Στον Τελικό της 12ης Μαΐου θα συμμετάσχουν συνολικά 26 χώρες, εκ των οποίων οι είκοσι από τους δύο Ημιτελικούς -δέκα από κάθε βραδιά- οι «Big Five» (Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία), καθώς και η διοργανώτρια Πορτογαλία.

Στον Α΄ Ημιτελικό –όπως και στον Τελικό– οι φίλοι του Διαγωνισμού έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν όποιο τραγούδι επιθυμούν εκτός από τη συμμετοχή της χώρας από που ζούνε. Δηλαδή η Αλβανοί που ζούμε στην Ελλάδα θα μπορούμε να ψηφίσουμε την συμμετοχή της Αλβανίας αλλά όχι της Ελλάδας. Το αντίστοιχο γίνεται στην Αλβανία όπου  οι φίλοι του Διαγωνισμού που ζούνε στην Αλβανία μπορούνε να ψηφίσουν την Ελλάδα αλλά όχι την Αλβανία

Οι τηλεθεατές μπορούν να ψηφίσουν καλώντας από σταθερό στο 901 600 41 ΧΧ (προσθέτοντας τα δύο τελευταία νούμερα που αντιστοιχούν στη σειρά εμφάνισης των χωρών τη βραδιά του Α΄ Ημιτελικού και του Τελικού) ή στέλνοντας γραπτό μήνυμα (SMS) στο 19559 με τον κωδικό της χώρας.

Η χρέωση για κλήση από σταθερά τηλέφωνα είναι 0,65 ευρώ με ΦΠΑ. Η κλήση ή το SMS από κινητά κοστίζει 0,62 ευρώ με ΦΠΑ. Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος κινητής 12%, 15%, 18% ή 20% βάσει μηνιαίου λογαριασμού.

Γραμμή βοήθειας: 211 1021486

Οι τηλεθεατές μπορούν να ψηφίσουν αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης όλων των τραγουδιών, σε χρονικό διάστημα που θα ανακοινωθεί στον «αέρα» από τους παρουσιαστές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top