ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έτσι αντιμετωπίζουν τα ΜΑΤ τους μετανάστες στα κέντρα κράτησης VIDEO

Στο βίντεο που ακολουθεί, το οποίο αποτελείται από τέσσερα επί μέρους βίντεο, καταγράφεται η επέμβαση των ΜΑΤ στο κέντρο κράτησης μεταναστών στην Κόρινθο με σκοπό την “αντιμετώπιση” μιας απόπειρας αυτοκτονίας ενός μετανάστη, ο οποίος έχει ανέβει στην ταράτσα.

Σε χρονική σειρά παρακολουθούμε:

Στο πρώτο βίντεο κρατούμενος προερχόμενος από το Αφγανιστάν έχει σκαρφαλώσει στην στέγη του κτιρίου του Κέντρου Κράτησης Μεταναστών Κορίνθου και αποπειράται να αυτοκτονήσει και τα ΜΑΤ καλούνται για να αντιμετωπίσουν το συμβάν.
Στο δεύτερο βίντεο οι άλλοι κρατούμενοι βλέποντας απο τα παράθυρα τα ΜΑΤ και τον συγκρατούμενο τους στην σκεπή φωνάζουν, μερικοί δε από αυτούς βγαίνουν έξω από το κτίριο. Τα ΜΑΤ ξυλοκοπούν όσους βγαίνουν έξω και κάνουν χρήση χημικών. Κρατούμενοι από τα παράθυρα παρακαλούν τα ΜΑΤ να φύγουν για να μην αυτοκτονήσει ο κρατούμενος που είναι στη στέγη.
Οι εικόνες κολαστηρίου συνεχίζονται στο τρίτο βίντεο όπου τα ΜΑΤ επιτίθενται σε κρατούμενους μετανάστες που κάνουν καθιστική διαμαρτυρία και αρνούνται να μπουν στο κτίριο.
Στο τέταρτο βίντεο παρακολουθούμε μέσα στο κτίριο του ασφυκτικά γεμάτου στρατοπέδου συγκέντρωσης τους μετανάστες να τρέχουν κυνηγημένοι από τα ΜΑΤ και να πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλον.

ΠΗΓΗ http://tvxs.gr/news/ellada/binteo-ntokoymento-etsi-antimetopizoyn-ta-mat-apopeira-aytoktonias-se-kentro-kratisis-me#

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top