ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εθελοντές μαγειρεύουν για τους μετανάστες στην Ομόνοια

Μεγάλες κατσαρόλες έκαναν και σήμερα την εμφάνισή τους στην πλατεία Ομονοίας. Μέλη της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» βρέθηκαν ξανά στο σημείο για να μαγειρέψουν για μετανάστες που έφτασαν στη χώρα και διανυκτερεύουν στο κέντρο της πρωτεύουσας.

«Σήμερα εδώ έχουμε έρθει για να μαγειρέψουμε. Για μας αυτό είναι κάτι συνηθισμένο… απλώς εδώ ήρθαμε λίγο έκτακτα. Είμαστε από χθες εδώ, ήρθαμε για τους μετανάστες, για τους ανθρώπους που βρίσκονται εδώ, πονεμένοι, από την ξένη χώρα», δήλωσε στο newsbeast.gr η εθελόντρια Έλενα Αγγελοπούλου.

Τα μέλη της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» μοίρασαν σήμερα περίπου 130 μερίδες φαγητό. «Εμείς δεν κάνουμε διαχωρισμό: και σε έλληνες και σε μετανάστες… δεν έχουμε κανένα κριτήριο», σημείωσε η κ. Αγγελοπούλου.

«Θα είμαστε στην Ομόνοια όσο υπάροχυν άνθρωποι εδώ και έχουν ανάγκη και από επικοινωνία και από ένα πιάτο φαγητό και πάνω απ’ όλα από νερό», τόνισε.

 

ΠΗΓΗ http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/814967/stithikan-xana-katsaroles-gia-tous-metanastes-stin-omonoia/

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top