ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εντι Ράμα Δεν αποδόθηκε δικαιοσύνη για την απόφαση της UEFA

Εντονη ήταν η αντίδραση του πρωθυπουργού της Αλβανίας Έντι Ράμα στις αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA σχετικά με τον αγώνα μεταξύ των εθνικών ομάδων της Σερβίας και της Αλβανίας, στις 14 Οκτωβρίου, στο Βελιγράδι, που διεκόπη κατόπιν του γνωστού επεισοδίου με το τηλεχειριζόμενο ιπτάμενο αντικείμενο με τη σημαία της «Μεγάλης Αλβανίας».

Με απόφαση της UEFA ο αγώνας κατακυρώθηκε με τέρματα 3-0 υπέρ των Σέρβων, οι οποίοι, με την ίδια απόφαση, τιμωρήθηκαν με απώλεια τριών βαθμών από τα προκριματικά του EURO 2016.

Σύμφωνα με τον Εντι Ράμα, η Αλβανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (FSHF) πρέπει να συνεχίσει τη δικαστική διαμάχη και να ασκήσει έφεση στα ανώτερα όργανα κατά της αδικίας της Πειθαρχικής Επιτροπής απέναντι στη χώρα του.

«Η FSHF πρέπει να συνεχίσει την μάχη μέχρι τέλους! Σήμερα δεν αποδόθηκε δικαιοσύνη για το τι συνέβη στο γήπεδο του Βελιγραδίου, Προχώρα Αλβανία» γράφει στο Facebook ο Έντι Ράμα.

Ο αλβανός πρωθυπουργός ανάρτησε στη σελίδα του στον δημοφιλή ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία γιγάντιας αλβανικής σημαίας, στις εξέδρες, κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα.

ΠΗΓΗ http://www.tanea.gr/news/world/article/5173148/den-apodothhke-dikaiosynh-leei-o-enti-rama-gia-thn-apofash-ths-uefa/

ΔΙΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ ΣΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ

Edi Rama Sot nuk u bë drejtësi. UEFA minus vetvetes

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top