ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έναρξη προγράμματος υποστήριξης οικογενειών μεταναστών «Πολύχρωμη Αγκαλιά»

Στοχεύοντας στην άρση του κοινωνικού αποκλεισμού των παιδιών με μεταναστευτική καταγωγή και στη βελτίωση της συνοχής της Ελληνικής κοινωνίας, η Μη Κυβερνητική Οργάνωση CIVISPLUS ξεκινά την υλοποίηση του σχεδίου «Πολύχρωμη Αγκαλιά», υπό τη χρηματοδότηση του προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες» του Ιδρύματος Μποδοσάκη.

Μέσω της συγκεκριμένης παρέμβασης, η ΜΚΟ CIVIS PLUS θα στηρίξει ογδόντα (80) παιδιά μέσω ενισχυτικής διδασκαλίας, ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, δημιουργικής απασχόλησης, εικαστικών μαθημάτων, μουσικοκινητικής και θεατρικού παιχνιδιού.

Παράλληλα, θα υποστηριχθεί όλη η ωφελούμενη οικογένεια, η οποία και αποτελεί το άμεσο περιβάλλον του παιδιού, παρέχοντας ψυχολογική, νομική και κοινωνική συμβουλευτική, αλλά και μαθήματα ελληνικών ως ξένη γλώσσα.

Οι εγγραφές στο πρόγραμμα έχουν ξεκινήσει και θα συνεχιστούν για μικρό χρονικό διάστημα ακόμη.

Τηλ. Επικοινωνίας: 211 01 21 441

Email: info@civisplus.gr

Το έργο χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα. Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το  Ίδρυμα Μποδοσάκη. Στόχος του Προγράμματος είναι η ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών στη χώρα μας και η ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της βιώσιμης ανάπτυξης.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top