Albanians.gr – Η σελίδα της Αλβανικής Κοινότητας Στην Ελλάδα

Shqip

Emigranti shqiptarë në SHBA, ndërrton rrugën e fshatit të tij. Për 25 vjet asnjë investim nga shteti Video

Emigranti shqiptarë në SHBA, ndërrton rrugën e fshatit të  tij. Për 25 vjet asnjë investim nga shteti

Fshati Vinjoll në Malësinë e Kurbinit prej kohësh ka vuajtur për mungesën e rrugës, pasi pushteti vendor nuk ka investuar asnjëherë gjatë 25 viteve të fundit për këtë fshat. Një rrugë që tashmë lidh fshatin me rrugët nacionale për 10 minuta më përpra duhej bërë për 2 orë, sepse ishte tejet e amortizuar.

U desh investimi personal i Fitimtar Lala, banor i këtij fshati që është emigrantë në SHBA, që rruga me një gjatësi prej 18km të rregullohej, dhe banorëve mbas 25 viteve ti lehtësohej jeta e përditëshme.

Ti thuash bravo këtëj njeriu është e pakta. Ky njeri është shembull për të gjithë shqiptarët.

Shikoni videon

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top