Shqip

Emigrantët të kryejnë pagesat pranë Zyrës Konsullore në Greqi

Njoftim nga Ambasada Shqiptare në Greqi

Njoftim

Ambasada e Republikës së Shqipërisë njofton se:

Si pasojë e mbylljes së përkohshme së Bankave në Greqi, deri në rihapjen e tyre pagesat për të gjitha veprimet pranë Ambasadës do të kryhen pranë Zyrës Konsullore.

E njëjta gjë vlen dhe për Konsullatën e Përgjithëshme të Republikës së Shqipërisë në Selanik dhe Janinë.

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top