Albanians.gr – Η σελίδα της Αλβανικής Κοινότητας Στην Ελλάδα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Eleni Fureira pranon se është shqiptare!

elenifureira

Më së fundi e ka vërtetuar vet këgëtarja e mirënjohur, Eleni Fureira.

Duke dalë me një flamur shqiptarë para kamerave, ajo pohoi origjinën e saj dhe madje theksoi se është shumë krenare që vjen nga vëndi i shqiponjave.

Sipas disa gazetarve kyj pohim i Elenit, emri i të cilës është Thëllëza Furraj, u bë pasi ajo tenton të hapet në tregun muzikor në Shqipëri. Madje ajo ka folur tashmë edhe me organizatuesit e XFACTOR ALBANIA për të marrë pjese si kritikuese.

Gjithashtu nuk mungojnë zërat që e duan atë të marri pjesë në Eurovision duke përfaqësuar Shqipërinë.

Ne nuk mund të themi gjë tjetër më mirë vonë se sa kurrë, urime Eleni ose më mirë Thëllëza
Raportoi për Albanians.gr direkt nga Athina, Futjan Kotaj

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top