ΑΛΒΑΝΙΑ

ΈΚΤΑΚΤΟ Περίεργο αντικείμενο στον ουρανό της Αλβανίας ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ένα περίεργο αντικείμενο έκανε την εμφάνιση του σήμερα στον ουρανό της Αλβανίας και συγκεκριμένα πάνω από το Φιερι.

Σε συναγερμό οι κρατικές υπηρεσίες. Δυο μαχητικά αεροσκάφη Ε2000 της Ιταλίας απογειώθηκαν από την αεροπορική βάση του Αβιανο, με σκοπό να αναχαιτίσουν το άγνωστο αντικείμενο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί τι ακριβός ήταν αυτό το αντικείμενο, άλλα ήδη χαρακτηρίζεται ως Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα (ΑΤΙΑ) 

Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν οι πρώτες φωτογραφίες και βίντεο από το σημερινό περιστατικό, το οποίο όπως θα δείτε είναι εμφανές ότι πρόκειται για UFΟ

 

Σύμφωνα με την ανακοιωνση του Υπουργειου Αμυνας της Αλβανιας

“Σήμερα το πρωί πάνω στην περιοχή Φιερι, εντοπιστικέ από τα συστήματα έλεγχου και αεράμυνας, ένα Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο, το οποίο πετούσε χωρίς να έχει την απαραίτητη άδεια από της Αλβανικές αρχές, η να έχει υποβάλει από πριν Σχέδιο Πτήσης όπως προβλέπετε από τούς διεθνείς κανονισμούς.  Αμέσως σήμανε συναγερμός και από την αεροπορική βάση Αβιανο , απογειώθηκαν 2 μαχητικά αεροσκάφη για να αναγνωρίσουν και να αναχαιτίσουν το άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο.

Αν και η αντίδραση ήταν άμεση τα μαχητικά αεροσκάφη δεν κατάφεραν να αναχαιτίσουν το άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο, διότι αυτό εξαφανίστηκε άμεσος από τα ραντάρ με το που απογειώθηκαν τα δυο μαχητικά. Οι έρευνες συνεχίζονται”

 

 

 

και….

Καλή Πρωταπριλιά  😀 😀 😀 😀 

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top