ΤΑΞΙΔΙΑ

Ekskursion Njëditor Me Anije Në 3 Ishuj Të Dielën 13 Shtator

Ekskursion Njëditor Me Anije Në 3 Ishuj Të Dielën 13 Shtator

Kroçere njëditore në ishujt Idhra Poros dhe Egina
Brënda një ekskursioni do kemi mundësinë të udhëtojmë, të vizitojmë 3 ishuj shumë të bukur , të bëjmë plazh.
Do jetë një ditë fantastike e cila do na ngeli e paharruar.

ÇMIMI:
ÇMIMI I BILETËS ËSHTË 45EURO ME USHQIM . PËR FËMIJËT DERI NË 12 VJEÇ ËSHTË FALAS.

Në çmim përfshihet drekë me bufe të pasur me lloj lloj shijesh mesdhetare.

Udhëtimi

EVENTI DO ORGANIZOHET TË DIELËN 13 Shtator

Nisja bëhet në orën 8.00 dhe kthimi në orën 20.00
Anija jonë , do jetë anija «Platitera ton Ouranon» . Një anije moderne, luksoze me kapacitet 800 pasagjerë.
Programi i Udhëtimit
Nisja ora 8.00 nga Marina Flisvu-Ngjitur me Naftiko Parko Istorias
Në orën 11.00 mbërritja në Idhra ku do qëndrojmë përafërsisht 2 orë. Në Idhra keni mundësinë të bëni plazh si dhe të vizitoni ishullin e mrekullueshëm.
Në orën 1.00 nisemi nga Idhra ku mbas 40 minutash mbërrijmë në ishullin e Poros ku do qëndrojmë përafërsisht 1 orë
Në orën 2.40 nisemi nga ishulli i Poros për në ishullin e Egina ku do mbërrijmë përafërsisht mbas 1 ore e 10 minuatash. Në ishullin e Eginas do qëndrojmë përafërsisht 2 orë
Në orën 6.30 nisemi nga Egina për në Athinë ku mbërrijmë përafërsisht në orën 20.00

TELEFONA PËR INFORMACIONE DHE REZERVIME  6987419091 DHE 6979489060

PËR TË ARDHURA MËNYRA MË E MIRË ËSHTË TË NDALONI TEK STACIONI I TRAMIT TROKANTERO

Për më shumë shikoni hartën:

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top