ΤΑΞΙΔΙΑ

Ekskursion njëditor me anije në 3 ishuj të Dielën 21 Gusht

EKSKURSION NJËDITOR ME ANIJE NË 3 ISHUJ TË DIELËN 21 GUSHT

Kroçere njëditore në ishujt Idhra Poro dhe Egina
Brënda një ekskursioni do kemi mundësinë të udhëtojmë, të vizitojmë 3 ishuj shumë të bukur , të bëjmë plazh.

Deri tani me mijera turiste kane perjetuar kete udhetimi, provojeni dhe ju dhe ju sigurojme se do ju ngelet ne kujtese si nje memori e paharrueshme!
ÇMIMI:
ÇMIMI I BILETËS ËSHTË  45EURO

PËR FËMIJËT DERI NË 10 VJEÇ ËSHTË FALAS.

FEMIJET 10-12  20 EURO.

Në çmim përfshihet drekë me bufe të pasur me lloj lloj shijesh mesdhetare.

Udhëtimi

UDHËTIMI DO TE ORGANIZOHET TË DIELËN 21 Gusht
Nisja bëhet në orën 8.00 dhe kthimi në orën 20.00
Anija jonë , do jetë anija «ANNA MAROU» . Një anije moderne, luksoze me kapacitet 800 pasagjerë.

Programi i Udhëtimit
Nisja ora 8.00 nga Marina Flisvu-Ngjitur me Naftiko Parko Istorias
Në orën 11.00 mbërritja në Idhra ku do qëndrojmë përafërsisht 1 orë e 30 minuta. Në Idhra keni mundësinë të bëni plazh si dhe të vizitoni ishullin e mrekullueshëm.
Në orën 1.00 nisemi nga Idhra ku mbas 40 minutash mbërrijmë në ishullin e Poros ku do qëndrojmë përafërsisht 1 orë
Në orën 2.40 nisemi nga ishulli i Poros për në ishullin e Egina ku do mbërrijmë përafërsisht mbas 1 ore e 10 minuatash. Në ishullin e Eginas do qëndrojmë përafërsisht 2 orë
Në orën 6.30 nisemi nga Egina për në Athinë ku mbërrijmë përafërsisht në orën 20.00

Në ishujt Egjina dhe Idhra ju jepet mundësia të bëni dhe plazh.

TELEFONA PËR INFORMACIONE DHE REZERVIME 

6987419091 & 6979489060

PËR TË ARDHURA MËNYRA MË E MIRË ËSHTË TË NDALONI TEK STACIONI I TRAMIT TROKANTERO DHE TE DREJTOHENI TEK  «PARKO NAFTIKIS ISTORIAS»

main

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top