Albanians.gr – Η σελίδα της Αλβανικής Κοινότητας Στην Ελλάδα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ekskluzive. Kur do filloi të zbatohet Kodi i Emigracionit dhe Intergimit Social

U publikua me datë 1 Prill në Fletoren Zyrtare të Qeverisë (Εφημερίδα της Κυβερνήσεως) KODI I EMIGRACIONIT DHE I INTEGRIMIT SOCIAL

Sipas parashikimit që bëhet në nenin 148 të Kodit të Emigracionit ligji hyn në fuqi dy muaj nga publikimi i Kodit në Fletoren zyrtare.

Kështu që sipas datave i përket që ndryshimet që parashikohen në Kodin e Emigracionit të fillojnë të zbatohen më datë 1 Qershor 2014, përveç disa neneve të ligjit që hyjnë menjëherë në fuqi.

Dëshirojmë të falenderojmë bashkpuntorin tonë z. Fatos Malaj që na informoj në kohë për publikimin e Kodit të Emigracionit në Fletoren Zyrtare.

Për të gjithë ata që dëshirojnë të lexojnë Kodin e Emigracionit dhe Integrimit Social mund të klikojnë këtu Κώδικας Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης

Për Albanians.gr

Gaston Sanxhaku

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top