ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Είναι τόσο κακό που είμαι Παναθηναϊκός;

Αντιρατσιστικό video που φέρει την… υπογραφή της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου ανέβηκε την Τετάρτη στο Youtube.

 

Σε αυτό επιχειρείται να περάσει το μήνυμα κατά των φυλετικών διακρίσεων, με «πρωταγωνιστή» ένα παιδάκι που εξηγεί σε άπταιστα ελληνικά ότι οι συμμαθητές του το κοροϊδεύουν, όχι όμως γιατί είναι αφρικανικής καταγωγής, αλλά γιατί είναι… Παναθηναϊκός, υπογραμμίζοντας ουσιαστικά ότι όλοι οι άνθρωποι δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα, ανεξαρτήτως φυλής, φύλου, κοινωνικής και οικονομικής κατάστασης.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάτω από το εν λόγω video δεν επιτρέπονται τα σχόλια, αντιθέτως υπάρχει η επισήμανση ότι «η έκφραση του μίσους για τους άλλους υπό καθεστώς ανωνυμίας δεν επιτρέπει τον διάλογο.

 

Η πρόκληση σε τέλεση αξιόποινων πράξεων με στόχο την ηθική και φυσική ακεραιότητα άλλων ανθρώπων είναι ποινικώς κολάσιμη πράξη και σχετικά σχόλια έχουν παραπεμφθεί αρμοδίως».

{youtube}n37VKRMLHqg{/youtube}
Πηγή www.zougla.gr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top