ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Η διαδικασία για ένα ακίνητο θα σε ανακουφίσει γιατί θα δεις ότι οι όροι γίνονται με ένα σωστό τρόπο και κατά κάποιο τρόπο θα επέλθει ηρεμία. Θα βρεθούν πάντως άτομα να σε βοηθήσουν για να φέρεις σε ισορροπία σε άκρα.
Έρωτας: Ασχολείσαι περισσότερο με έναν Δίδυμο και μπορεί αυτό να σε κουράζει αλλά δεν θέλεις να τον αφήσεις επειδή υπάρχει κάποιο χρέος ηθικό αλλά και συναισθηματικό απέναντί του. Ο Ταύρος και Παρθένος θα σε ικανοποιήσουν γιατί έχετε κοινή γλώσσα επικοινωνίας.
Οικονομικά & Καριέρα: Το ήθος σου ή η συμπεριφορά σου δεν σου επιτρέπουν να ξεφύγεις και να φερθείς ανάγωγα. Για αυτό θα κάνεις κάπως πίσω και θα φερθείς αρκετά διπλωματικά για να συνεργαστείς με άτομα τα οποία δεν συμφωνούν και πολύ με τις τακτικές σου.
Πηγή: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/60546-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-23-6#ixzz35Ry2XJSn

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top