Albanians.gr – Η σελίδα της Αλβανικής Κοινότητας Στην Ελλάδα

Shqip

Edi Rama “Nga sot, Shqipëria do të shihet ndryshe”

Në një dalje publike për mediat, pas largimit të Papa Françeskut, Kryeministri Edi Rama ka falënderuar institucionin e Presidencës, Presidentin Bujar Nishani dhe Bashkinë e Tiranës, për kontributin dhe organizimet.

“Dua të falënderoj dhe Presidentin e Republikës për pritjen e tij dhe organizimin për Papa Franceskun. Dua të falenderoj të gjithë pa përjashtim dhe Bashkinë e Tiranës, për financimin modest, brenda modestisë së vetë”- tha Rama.

Rama shtoi më tej se duke nisur nga sot, Shqipëria do të shihet ndryshe.

“Jam i bindur që do shihemi si një vend i ndryshëm, por ndryshe nga të tjerët zotërojmë një thesar të madh” – tha Rama.

Burimi www.shekulli.com.al

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top