Shqip

Edi Rama “Nga sot, Shqipëria do të shihet ndryshe”

Në një dalje publike për mediat, pas largimit të Papa Françeskut, Kryeministri Edi Rama ka falënderuar institucionin e Presidencës, Presidentin Bujar Nishani dhe Bashkinë e Tiranës, për kontributin dhe organizimet.

“Dua të falënderoj dhe Presidentin e Republikës për pritjen e tij dhe organizimin për Papa Franceskun. Dua të falenderoj të gjithë pa përjashtim dhe Bashkinë e Tiranës, për financimin modest, brenda modestisë së vetë”- tha Rama.

Rama shtoi më tej se duke nisur nga sot, Shqipëria do të shihet ndryshe.

“Jam i bindur që do shihemi si një vend i ndryshëm, por ndryshe nga të tjerët zotërojmë një thesar të madh” – tha Rama.

Burimi www.shekulli.com.al

The Latest

To Top

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες περισσότερα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες οι οποίες μας βοηθούν να προσωποποιήσουμε το περιεχόμενο, να ρυθμίσουμε και να μετρήσουμε τις διαφημίσεις, και να παρέχουμε πιο ασφαλή εμπειρία στο Albanians.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες περισσότερα

Close