Shqip

Dj Kreni, njeriu që zbukuron festat tuaj me muzikën më të mirë shqiptare

Dj Kreni është një nga Dj më të njohur shqiptar në Greqi. Me më shumë se 15 vite përvojë. Ka qenë dj në qindra festa të ndryshme me muzikë shqiptare.
Është një nga dj kryesore të festave që organizon faqja më e madhe shqiptare në Greqi (www.albanians.gr) ku me qindra të reja dhe të rinj argëtohen nën ritmet shqiptare.

 

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top