ΑΛΒΑΝΙΑ

Δείτε πως θα είναι η νέα Πλατεία των Τιράνων “Σκεντέρμπεη” ΦΩΤΟ

Δείτε πως θα είναι η νέα  Πλατεία των Τιράνων “Σκεντέρμπεη” ΦΩΤΟ

[maxbutton id=”5″]

Ο δήμαρχος των Τιράνων Erion Veliaj παρουσίασε σήμερα τα σχέδια για την νέα κεντρική πλατεία των Τιράνων , την πλατεία  “Σκεντέρμπεη”. Σύμφωνα με το προβλεπόμενο σχέδιο η νέα πλατεία θα ειναι έτοιμη σε 12 μήνες.

Η πλατεία θα αποτελείται από 11 μικρά πάρκα, και θα στρωθεί από πλακάκια με παχος 10-12 cm τα οποία θα κατασκευαστούν από πέτρες που θα φέρουν από όλες της περιοχές της Αλβανίας. Επίσης προβλέπεται να φυτευτούν περίπου 900 ψηλά δέντρα καθώς και  35.000 λουλούδια.

Ένα νέο στοιχείο της νέας πλατείας θα ειναι και τα μικρά σιντριβάνια , για τα οποία θα χρησιμοποιηθεί νερό από τις βροχές, το οποίο θα αποθηκευτούν σε ειδικές δεξαμενές.

Για την κατασκευή του έργου θα απασχοληθούν περίπου 950 άτομα

Πλατεία των Τιράνων Σκεντέρμπεη (1) Πλατεία των Τιράνων Σκεντέρμπεη (2) Πλατεία των Τιράνων Σκεντέρμπεη (3) Πλατεία των Τιράνων Σκεντέρμπεη (4) Πλατεία των Τιράνων Σκεντέρμπεη (5) Πλατεία των Τιράνων Σκεντέρμπεη (6)

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top