ΑΛΒΑΝΙΑ

Διόδια φωτιά στους νέους δρόμους Πόσο θα κοστίζει η διαδρομή με ΙΧ από Αθήνα μέχρι την Αλβανία

Διόδια φωτιά στους νέους δρόμους Πόσο θα κοστίζει η διαδρομή με ΙΧ από Αθήνα μέχρι την Αλβανία

Από τις αρχές Απριλίου αναμένεται να δοθούν στην κυκλοφορία νέοι μεγάλοι αυτοκινητόδρομοι, ωστόσο την ευκολία των μετακινήσεων θα πληρώσουν ακριβά οι οδηγοί λόγω των νέων διοδίων

Όσοι Αλβανοί οδηγοί θα επιλέξουν να πάνε από την Αθήνα στην Αλβανία μέσω της Κακαβιάς, θα γλιτώσουν σχεδόν 2,5 ωρες διαδρομής αλλά καλούνται να πληρώσουν αρκετά τσουχτερά διόδια.

Αναλυτικά, στη διαδρομή Αθήνα – Πάτρα οι οδηγοί θα πρέπει να πληρώσουν συνολικά 11,50 ευρώ. Θα υπάρχουν σταθμοί σε Ελευσίνα (2,10 ευρώ0, Ισθμός (1,80 ευρώ), Ζευγολατιό (2,40 ευρώ), Ρίο (2,40 ευρώ), ενώ θα υπάρχουν και πλευρικοί σταθμοί σε Νέα Πέραμο, Αγ. Θεοδώρους και Πάχη με τιμές 1,40, 0,50 και 0,90 ευρώ αντίστοιχα.
Από το Αντίρριο ως τα Ιωάννινα το κόστος των διοδίων θα είναι στα 12,45 ευρώ και θα υπάρχουν σταθμοί σε Κλόκοβα, Αγγελόκαστρο, Μενίδι και Τέροβο, αλλά και πλευρικοί σταθμοί διοδίων σε Γαυρολίμνη, Μεσολόγγι, Κουβαρά, Άρτα και Γοργόμυλο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top