ΑΛΒΑΝΙΑ

Διήμερη επίσκεψη  του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Νίκο Χουντή στην Αλβανία

Διήμερη επίσκεψη στην Αλβανία, τη Δευτέρα 23 και Τρίτη 24 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιήσει ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χουντής, όπου θα συμμετάσχει στη Συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών των χωρών- μελών της SEECP (Διαδικασία Συνεργασίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης) που διοργανώνεται από την αλβανική προεδρία της SEECP.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στα Τίρανα, ο κ. Χουντής θα έχει σειρά συναντήσεων, αρχικά τη Δευτέρα, με τον πρόεδρο του αλβανικού κοινοβουλίου Ιλιρ Μέτα, με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος και δήμαρχο Τιράνων, Lulzim Basha και θα συμμετάσχει και σε δείπνο εργασίας που διοργανώνει ο υπουργός Εξωτερικών της Αλβανίας, Ditmir Bushati, προς τιμήν των συμμετεχόντων στην Υπουργική Συνάντηση. Την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών θα συμμετάσχει στις εργασίες της Συνάντησης των υπουργών Εξωτερικών των χωρών- μελών της SEECP και θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με την υπουργό Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης της Αλβανίας, Kladja Gjosha και με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Τιράνων κ. Αναστάσιο. Τέλος, ο κ. Χουντής θα συμμετάσχει στη δεξίωση του Κόμματος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για την 23η επέτειο ίδρυσής του και θα παρακαθίσει σε δείπνο που οργανώνει ο πρέσβης της Ελλάδας στην Αλβανία κ. Ροκανάς με προσκεκλημένους ομογενειακούς φορείς.

ΠΗΓΗ www.dikaiologitika.gr

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top