Albanians.gr – Η σελίδα της Αλβανικής Κοινότητας Στην Ελλάδα

Shqip

Digital Marketing? Ca dreqin eshte kjo?

Jetojme tashme ne boten e internetit. Nuk ka mundesi qe te mos keni perdorur internetin te pakten 1 here ne jeten tuaj ( flas gjithnje per moshat qe jane pak me te medhaja) Nuk ka mundesi te mos keni perdorur facebookun apo google, nuk ka mundesi te mos keni degjuar per skype apo per viber. Te gjithe keto kopmani ofrojne sherbime ndermjet internetit.

 

Pervec argetimit dhe mundesine qe na japin per te komunikuar me njerezit qe ne duam, vegla internetike ofrojne edhe mundesi te shkelqyera per te reklamuar bizneset tuaja. per te reklamuar punen tuaj.

Dikush mund te jete murator ose te kete nje restorant ose te kete nje dyqan qe shete vegla ose rroba ose cfare do qe qe mund te jete!

Megjitheate me sa duket shumiCa e shqiptarve akoma nuk kane adoptuar sherbimet internetike per reklamimin dhe promovimin e bizneseve te tyre. Shume se kane idene se cfare mund te bejne dhe te shfrytezojne fuqine e internetit per te reklamuar bizneset e tyre.

 

Dhe ketu vime tek tema jone! DIGITAL MARKETING Ne thjeshtesi ky term nen kupton te gjitha veglat dhe aktivitetet qe dikush mund te beje per te reklamuar punen e vete NDERMJET INTERNETIT.

Aktivitet te tilla mund te jene:

Krijimi i nje faqe interneti

Reklamim ndermjet google!

Reklamim ndermjet Facebook

Reklamim ndermet email marketing

Reklamim me banera dhe artikuj neper faqe te ndryshme

Menyrat jane te shumta, por me e rendsishmja eshte se ju mund te masni rezultatin e lekeve qe keni harrxhuar ose e thene me terme internetike mund te masni ROI (kthimin mbi investimin qe keni bere)

Per te gjithe ju qe keni nje biznes tuaj dhe doni te reklamoni ne internet,  ne si Albanians.gr (Rinia) me me shume se 7 vite pervoje ne kete fushe mund tu vime ne ndihme duke reklamuar biznesin tuaj me qellim rritjen e shitjeve!

Mos nguroni te na kontakoni tek info(@) albanians.gr

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top