Shqip

Dhurim gjaku pranë Komunitetit Shqiptar në Greqi

Dhurojme gjak per njerezit ne nevoje. Te gjithe se bashku, ambasadore te vlerave me te larta njerezore.

Gjak mund te dhuroje kushdo nga mosha 18-60 vjec (60 vjec per ata qe kane dhuruar 5 vjecarin e fundit dhe deri me 50 vjec per ata qe nuk kane dhuruar ndonjehere) dhe qe nuk kurohet per semundje serioze. Grupi I gjakut nuk ka rendesi.

Nese banoni ne Athine:

E diel 17 shkurt 2019, ora 10:00 – 14:00. Adresa, prane Federates se Shoqatave Shqiptare ne Greqi: rruga Deligjiorgji 55-59, Metaksurgjio, zilja FSHSHG, kati I katert.

Nese banoni jashte Athines:

Vizitoni cilindo spital gjendet ne afersi te baneses suaj gjate orarit perkates dhe ofroni gjak duke permendur DOMOSDOSHMERISHT qe deshironi te dhurohet per Banken e Komunitetit Shqiptar me numer regjistrimi 14528 (Επιθυμώ η προσφορά μου να καταχωρηθεί στον αριθμό μητρώου 14528).

E njejta gje vlen dhe per te gjithe ata qe deshirojne te ofrojne gjak gjate gjithe vitit ne te gjithe Greqine, duke perfshire edhe ishujt.

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top