Shqip

Dhimitri Bitri, kampioni shqiptar i Kick Boks në Greqi

Të dashur miq sot ju prezantojmë me djalin nga Mërtishi Dhimitri Bitri i cili doli kampion në ndeshjet e Kick boks ne Greqi, i peshes 44 kg.
Dhimitri ka zhvilluar 13 ndeshje dhe 11 fitore . Ne datë 04/10/2014 u organizua ndeshje per moshat nga 9 deri më 14 vjeç. Ku midis 10 kickbokserave me te mirë ne Greqi u zgjodh edhe djali Shqiptar Dhimitri Bitri .
Mbrem Dhimitri u perball me nje kundeshtar me te fort se ai me pesh 48 kg dhe Dhimitri me pesh 44 kg. Ku dhe fitoj ndjeshjen me extra raunde.
URIME Dhimitri.

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top