Albanians.gr – Η σελίδα της Αλβανικής Κοινότητας Στην Ελλάδα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Deputeti i Agimit të Artë me origjinë shqiptare?

Deputeti i Agimit të Artë me origjinë shqiptare?

Këtë ka deklaruar ish ministri Grek Theodhoros Pangalos.

Këtë deklaratë zoti Pangalos e ka bërë gjatë një interviste në radion VIMA  99.5 ku ishte i ftuar për të komentuar për situatën politike dhe Agimin e Artë.

Ndërsa më tej duke folur në veçanti për veprimet e deputetëve të Agimit të Artë, ish-kryeministri nënvizoi se, deputeti i Agimit të Artë Stathis Bukuras nuk mund të tregohet racist në një kohë kur vetë ai është shqiptar. “E forta është se deputeti Bukuras tregohet racist? Ai ka një emër shumë të bukur shqiptar!”, u shpreh Pangalos.

albanians.gr

 

Lexoni Akoma

Llotaria Amerikane 2013

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top