ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δεν θα απαντά σε ερωτήσεις βουλευτών της “χρυσής αυγής” η Τασία Χριστοδουλοπούλου

Την απόφασή της να μην απαντά σε ερωτήσεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής ανακοίνωσε η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Όπως αναφέρει σε έγγραφο που διαβιβάστηκε στη Βουλή μετά από ερώτηση που είχε καταθέσει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ιωάννης Λαγός, για την απόφασή της επικαλείται «λόγους συνταγματικής και κοινοβουλευτικής τάξης, ενόψει εκκρεμούς δίκης για συμμετοχή και ένταξη βουλευτών της Χρυσής Αυγής σε εγκληματική οργάνωση».

Ο κ. Λαγός με την ερώτησή του ζητούσε να ενημερωθεί για τον κίνδυνο εξάπλωσης τζιχαντιστών στην Ελλάδα.

Στο απαντητικό έγγραφο που υπέγραψε ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης αναφέρονται τα εξής: «Με τον προσήκοντα σεβασμό προς το θεσμό του κοινοβουλευτικού ελέγχου, είμαστε στη διάθεση του κ. βουλευτή για τυχόν περαιτέρω ενημέρωση αναφορικά με τα θέματα που τίθενται στο κατατιθέμενο μέσο κοινοβουλευτικού ελέγχου, σύμφωνα με τους όρους του Κανονισμού της Βουλής και στο πλαίσιο της αρμοδιότητάς μας», αναφέρει ο κ. Βούτσης και προσθέτει: «σας ενημερώνουμε ότι η Αναπληρώτρια Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κα Τασία Χριστοδουλοπούλου, δεν απαντά σε ερωτήσεις βουλευτών που ανήκουν στο Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή για λόγους συνταγματικής και κοινοβουλευτικής τάξης, ενόψει εκκρεμούς δίκης για συμμετοχή και ένταξη βουλευτών της Χρυσής Αυγής σε εγκληματική οργάνωση».

 

Πηγή: http://www.protothema.gr/

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top