LLOTARIA AMERIKANE

Del jashtë funksioni përkohësisht sistemi i fituesve

Sistemi nga ku mësohen rezultatet e llotarisë amerikane për vitin fiskal 2020, DV2020, aplikuesit e të cilit kanë bërë aplikim gjatë periudhën Tetor Nëntor 2018 përkohësisht është jashtë funksioni për shkak të mbingarkesës së madhe.

Rezultatet janë shpallur por për shkak të mbingarkesës shumicën e orëve të ditës është e pamundur të hysh në faqen e programit të llotarisë amerikane

Bëni pak durim, deri sa të normalizohet kjo situate. Kjo ndodh çdo vit, ditët e para të ketë sistemi mbingarkesë.

VINI RE KUJDES SE NË CILËN FAQE FUTENI PËR TË KËRKUAR REZUTATET. MOS JEPNI TË DHËNA TUAJA

Proçedura është

  • Në google kërkoni Entrant Status Check. 
  • Faqja e parë që ju del është faqja zyrtare e llotarisë. VINI RE Mbaron me state.gov. Çdo faqe që nuk mbaron me state.gov nuk është zyrtare
  • Hyni tek DV2020
  • Plotësoni Mbiemrin tuaj,  vitin e lindjes,  kondin e aplikimit (2020xxxxxxxxxxxxx ) si dhe kodin e sigurisë, dhe aty ju shfaq jeni apo nuk jeni fitues.

Për aplikuesit që kanë bërë kërkesë nga zyra jonë, dëshirojmë tju përsërisim se sapo te hapet sistemi ne do ju informojmë, si dhe do lajmërojmë fituesit për proçedurën në vazhdim.

Për çdo informacion telefononi tek numri 6988696898

 

The Latest

To Top

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες περισσότερα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες οι οποίες μας βοηθούν να προσωποποιήσουμε το περιεχόμενο, να ρυθμίσουμε και να μετρήσουμε τις διαφημίσεις, και να παρέχουμε πιο ασφαλή εμπειρία στο Albanians.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες περισσότερα

Close