Shqip

“Cup Song Albania” në Guinness Video

“Cup Song Albania” në Guinness

“Cup Song Albania” thyen rekordin Guinness. Performanca me 2016 nxënës e sinkronizuar në sheshin “Skënderbej” në Tiranë, u vlerësua nga gjykatësit e Guinness të cilët erdhën në Tiranë për ta ndjekur nga afër eventin.
Sirea Film, në bashkëpunim me bashkinë e kryeqytetit, Ministrinë e Arsimit dhe Ora News media partner, thyen rekord botëror duke promovuar një Shqipëri më të mirë, të denjë për brezin e ri.
Kur një solist përmend dilemën “Të rri apo të iki”, 2 mijë veta, të ulur formuan fjalën “Albania”. Një duet midis tokës dhe duarve njerëzore në emer të paqes, shpresës dhe bashkëjetesës.
Leonard Bombaj: Përmes World Record Guinness ne këtu shpërndamë tingujt e jetës, ritmin e një zemre të vetme për një qëllim të vetëm paqe, shpresë e dashuri.
Ora News ndoqi live gjithë performancën përmes facebook por dhe sjell pamje fantastike me dron të kësaj performance.
“Cup Song Albania” u interpretua njëkohësisht në Durrës, Shkodër, Korçë, Vlorë dhe Gjirokastër.

 

Burimi http://www.oranews.tv/vendi/cup-song-albania-8-mije-te-rinj-shqiptare-synojne-rekordin-guinness/

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top