ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χρυσή Αυγή και Πακιστάν.. Φίλοι Για Πάντα Βίντεο

Για κάποιον ανεξήγητο λόγο, η πακιστανική πρεσβεία κάλεσε πρόσφατα σε εκδήλωση της τον Ηλία Παναγιώταρο ως εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής. Μετά την εκδήλωση, ο χρυσαυγίτης βουλευτής είχε μία χαλαρή κουβεντούλα με πακιστανό διπλωμάτη, η οποία καταγράφηκε και σε βίντεο γιατί λίγη ψυχεδέλεια δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Συγκεκριμένα, ο πακιστανός διπλωμάτης κολάκευσε τον Παναγιώταρο λέγοντάς του ότι «με τον αγώνα της η Χρυσή Αυγή έχει φτάσει να είναι το τρίτο μεγαλύτερο κόμμα στη Βουλή», καθώς και ότι «έχουν άποψη για διάφορα θέματα και για την πολιτική ζωή και για τα θέματα μεταναστών».  Εδώ εικάζουμε ότι εννοεί μάλλον τα τάγματα εφόδου και τις δολοφονίες μεταναστών, όπως εκείνη του πακιστανού εργάτη μετανάστη Σαχζάτ Λουκμάν, το 2013.

O Παναγιώταρος, με τη σειρά του, δήλωσε ότι είχε προηγηθεί συνάντηση με τον Πρέσβη του Πακιστάν στην Ελλάδα, «όπου έγιναν κάποιες διευκρινήσεις και λύθηκαν παρεξηγήσεις». Στην ερώτηση του διπλωμάτη για το αν βλέπουν τη δυνατότητα στενής συνεργασίας,  ο χρυσαυγίτης βουλευτής απάντησε καταφατικά, υποστηρίζοντας ότι το κόμμα του προτίθεται να συνεργαστεί με οποιοδήποτε, αρκεί να μην βλάπτονται τα συμφέροντα της χώρας.

Τέλος, ο πακιστανός διπλωμάτης τόνισε την αναγκαιότητα συνεργασίας μεταξύ των δύο, έτσι ώστε να μην δώσουν αφορμές «σε ορισμένους που θέλουν να βλάψουν τη Χρυσή Αυγή κατηγορώντας την για επιθέσεις».

ΠΗΓΗ http://luben.tv/stream/133480

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top