ΑΛΒΑΝΙΑ

Χριστιάννα Σκούρα: Η εντυπωσιακή Mις Αλβανία 2016 ΦΩΤΟ

Η 19χρονη Χριστιάνα Σκούρα στέφθηκε πριν λίγες μέρες Μις Αλβανία. Ο διαγωνισμός έγινε στο κάστρο Λέζα της Αλβανίας και διαγωνίστηκαν 31 κορίτσια.

Η Χριστιάνα  γεννήθηκε και να μεγάλωσε στη Ρόδο. Τον περασμένο Δεκέμβριο πήρε μέρος στον διαγωνισμό Mις Κρήτη οπου απέσπασε τον τίτλο της Α΄ αναπληρωματικής, μαγεύοντας τους πάντες με την ομορφιά αλλά και το καλλίγραμμο κορμί της

Η νεαρή καλλονή σπουδάζει στο ΤΕΙ της Κρήτης, στο τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολόγων Τροφίμων και μιλάει τρεις γλώσσες, ενώ ένας από τους στόχους της είναι να καταφέρει να κάνει μεταπτυχιακό στο αντικείμενό της.

Οσον αφορά το μόντελινγκ, έχει συνεργαστεί με αρκετούς φωτογράφους και έχει συμμετάσχει σε αρκετές τηλεοπτικές παραγωγές μέσα από επιδείξεις μόδας.
Για την ίδια άλλωστε δεν είναι καθόλου δύσκολο να συνδυάσει το μόντελινγκ με τις σπουδές της, αφού και τα δύο την ενδιαφέρουν πολύ και δεν θα ήθελε να τα εγκαταλείψει.

Χριστιάννα Σκούρα (1) Χριστιάννα Σκούρα (1) Χριστιάννα Σκούρα (2)

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top