ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χρυσή Αυγή “Μακρονήσια” και καταναγκαστικά έργα για του μετανάστες

Το “Πολιτικό Πρόγραμμα 2015” της Χρυσής Αυγής με αναφορές σε πρακτικές της επταετίας των Συνταγματαρχών ως πρότυπο ανάπτυξης, αλλά και επιλογές που συστήνουν την αποστολή των μεταναστών σε μακρονήσια όπου θα εκτελούν καταναγκαστικά έργα.

Ο Τύπος τη Κυριακής παρουσιάζει τους τέσσερις άξονες της “μαύρης” πολιτικής της Χρυσής Αυγής με φόντο τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Για τους μετανάστες η Χρυσή Αυγή προτείνει

“Μακρονήσια” και καταναγκαστικά έργα για του μετανάστες. Φυσικά η ρητορική τους απέναντι στους μετανάστες είναι ακόμη πιο ακραία. Αναφέρονται σε “λαθρομετανάστες εισβολείς που αποτελούν ασύντακτο στρατό, που αποσυνθέτει την κοινωνική δομή και αλλοτριώνει την εθνική ταυτότητα”. Το κόμμα λοιπόν προτείνει “μέχρι τον οριστικό επαναπατρισμό τους” να “προβλέπεται μεταφορά τους σε ειδικούς χώρους κράτησης μακράν των κατοικημένων τόπων της ελληνικής επικράτειας όπου οι συνθήκες δεν θα ομοιάζουν με ξενοδοχείο 5 αστέρων”. Το κείμενο συνεχίζει λέγοντας: “Το φαινόμενο της εσαεί κράτησης παρανομούντων σε πολυτελή κέντρα με κλιματισμό, δωρεάν γεύματα και ανέσεις, που λείπουν από εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες πολίτες, είναι απαράδεκτο και θα διακοπεί πάραυτα. Εκτός όμως από την παραμονή τους σε ξερονήσια, οι μετανάστες προβλέπεται σύμφωνα με το κόμμα να “εκτίουν τις ποινές τους σε χώρους κράτησης, όπου θα παράγεται έργο υπέρ του Δημοσίου”.

ΠΗΓΗ http://news247.gr/eidiseis/politiki/ekloges-gr/ekloges2015/makronhsia-gia-metanastes-kai-stratiwtikh-thhteia-gia-tis-gynaikes-oneireuetai-h-xrysh-aygh.3253458.html

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top