Shqip

“Charlie Hebdo”, karikaturë për 4 klerikët shqiptarë: Miq të rinj

Në numrin e fundit të revistës satirike ‘Charlie Hebdo’ që doli ditën e mërkurë në shenjë homazhi për 12 të vrarët në aktin terrorist të 7 janarit dhe u shit në 5 mln kopje në disa gjuhë të botës gjendet edhe një karikaturë kushtuar 4 klerikëve shqiptarë, marshimi i të cilëve në homazhet e mbajtura në nder të viktimave u prit me duartrokitje të shumta nga qytetarët e mbledhur në rrugët e Parisit.

Përfaqësues të 4 feve mbajnë secili moton ‘Je suis Charlie’, shprehje që pushtoi ditën që nga sulmi i përgjakshëm dhe shoqërohen nga mbishkrimi: ‘Nouveaux Amis’-Miq të rinj.

je-suis

http://gazeta-shqip.com/lajme/2015/01/15/charlie-hebdo-karikature-per-4-kleriket-shqiptare-miq-te-rinj/

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top