ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Çdo gjë është marketing!!!

  Shumë fjalë bëhet për zbulimin e ri te mediave Greke, gjoja mediat greke sapo kuptuan se këngëtarja me emrin Fureira është shqiptare!

Kanë rënë të gjithë mbi të ai ato sorrat për ta rrjepur sa më shumë. Këto media që qimen e bëjnë tra na tregojnë se njeriu duhet te jet krenar për prejardhjen e tij. Në të njëjtën kohë hedhin kaq shumë baltë në identitetin shqiptar, sa që një shqiptar e ka shumë vështirë për te gjetur punë e jo më për tu ngritur në krye të show biz në Greqi.

 

Eleni Fureira ndoshta është shumë herë shqiptare më shumë se ne, veçse ajo vendosi se për të ecur përpara në karrierën e saj nuk është e nevojshme te demonstrojë origjinën e saj. Ne nuk mund të dimë se çfarë ka në shpirtë ajo gocë dhe ta akuzojmë për mohim të prejardhjes së saj.

Thjesht si çdo njeri i mençur qe di se si është Greqi u mundua të mbrohej nga sulmet e mediave greke, u mundua të ngrihej lart me talentin e saj.
Në fund të fundit çdo gjë është marketing dhe e vërteta është se të jesh shqiptar nuk do të edhe aq e lehte të ecësh përpara, sidomos në vendin që ne emigrantët shqiptarë jetojmë!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top