ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βοήθεια για τους πληγέντες από τις πλημμύρες στη Βόρεια Αλβανία

  Από της  καταστροφικές πλημμύρες που σημειώθηκαν στην Σκόδρα   επλήγησαν περίπου 14.000 κάτοικοι της περιοχής , οι όποιοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια και της περιούσιες τους .  Οι ζημίες   που έχουν υποστεί είναι κολοσσιαίες.

Οι συμπατριώτες μας στη Σκόδρα χρειάζονται την υποστήριξή μας, τόσο  ψυχολογική όσο και υλική. Αλλά  χρειάζονται περισσότερο να νιώσουν ότι οι ομοεθνείς τους , όπου και να βρίσκονται  δεν τους έχουν ξεχάσει, αλλά συμμερίζονται  στην ταλαιπωρία και την αγωνία τους .

Το Albanians.gr, έχοντας  ευαισθητοποιηθεί σε αυτό το θέμα  αποφάσισε  να συμμετάσχει  στη προσπάθεια του  αλβανικου φοιτητικου συλογου Studenti  για την συλλογη ανθρωπιστικής βοήθειας   για τους πληγέντες από τη φυσική αυτή καταστροφή.

Η βοήθεια μπορεί να είναι ,  συσκευασμένα τρόφιμα (αλεύρι, ρύζι, ζυμαρικά, ζάχαρη, κονσέρβες) , ρούχα για παιδιά και ενήλικες, οικιακές συσκευές και ειδή πρώτης ανάγκης.

Η συλλογή της βοήθειας   θα γίνει  στα γραφεία του Συλλόγου «Studenti» που βρίσκεται στο αλβανικό Πολιτιστικό Κέντρο «Porta », Ζαχαριτσας  & Δικαίου 26 Κουκάκι (κοντά στους σταθμούς του μετρό Συγγρού Φιξ)

Οι βοήθειες θα  αρχίσουν να συλλέγονται από 23/12/2010 έως τη  10/01/2011 . Στα Γραφεία του Συλλόγου «Studenti” για την παραλαβή των βοηθειών θα βρίσκονται τα μέλη του συλλόγου από της   18:00 π.μ. μέχρι τις 21:00 κατά τις ακόλουθες ημερομηνίες: 23/12/2010 , 27/12/2010 , 30/12/2010 , 3/1/2011 , 6/1/2011 , 9/1/2011

Τα μέλη του συλλόγου   θα είναι διαθέσιμοι  και  άλλες ημέρες, αν κάποιος μπορεί να προσφέρει  εκτός  από της ορισμένες ημερομηνίες.

email :  info@studenti.gr

Όλοι μπορούμε να προσφέρουμε για του συμπατριώτες μας που βρίσκονται σε ανάγκη. Και η παραμικρή βοήθεια από εμάς για αυτούς έχει τεραστία σημασία

 

 

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top