Shqip

Bllokohet sërisht Kapshtica për shkak të grevës së fermerëve Grek

Bllokohet sërisht Kapshtica për shkak të grevës së fermerëve Grek. Sipas informacionit që vjen nga drejtoria e kufirit, pika kufitare e Kapshticës do jetë e mbyllur nga ora 11.00-13.00 të ditës së sotme (me orën Shqiptare).

[maxbutton id=”5″]

Udhëtarët janë informuar momentin e fundit, dhe kjo ka krijuar pritje të gjata në pikën kufitare.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top