Albanians.gr – Η σελίδα της Αλβανικής Κοινότητας Στην Ελλάδα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Bllokimi i pikës kufitare të Kakavisë. Emigrantët 8 orë në pritje.

Qindra qytetarë kanë qëndruar për rreth 8 orë në radhë, për të kaluar kufirin shqitaro-grek në Kakavijë, pas një defekti të shkaktuar në sistemin kompjuterik të palës greke.

 

Defekti, që u njoftua rreth mesditës, e bëri të pamundur përpunimin e dokumentacionit për të gjithë pasagjerët dhe mjetet.

 

Kështu, radhët arritën në rreth 2 km, në të dy anët e kufirit, ndërsa qindra drejtues mjetesh, që kanë kërkuar të kthehen pas, e kanë pasur të pamundur, për shkak të bllokimit në radhë. Mes qytetarëve kishte shumë fëmijë, që kanë qëndruar me orë të tëra në temperatura të larta.

 

Ndërkaq, policia njoftoi se bëhej fjalë për një defekt serioz të sistemit kompjuterik “Teams”. Situata, e cila është zgjidhur me riparimin e sistemit rreth orës 20:00 të mbrëmjes së të mërkurës, ka vazhduar të mbajë në radhë qindra mjete me targa shqiptare, duke iu dhënë përparësi mjeteve me targa greke dhe qytetarëve jo shqiptarë.

 

Burimi www.top-channel.tv

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top