Albanians.gr – Η σελίδα της Αλβανικής Κοινότητας Στην Ελλάδα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Berat Lidhin e varin të moshuarin me eskavator VIDEO

Çmenduria dhe keqtrajtimi nuk njohin kufi në këtë video që po bën xhiron në rrjetin social facebook dhe që është xhiruar në një fshat të Beratit.

Dy të rinj kapin dhe lidhin me litar një person rreth të 50-tave dhe çdo gjë e filmojnë dhe e hedhin në rrjet tek faqja FB “Jeta osht qejf” Ajo që për të moshuarin është tmerr, për të rinjtë e papërgjegjshëm është argëtim.

Për më shumë shikoni videon!

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top